Forum

Ask, reply and learn. Join the community of Akaunting.

New Discussion

meerdere bedrijven en domeinen

Maurizio Moreschi   ( User )

Commented 2 years ago

Hi. Wat als we meerdere bedrijven en meerdere domeinen hebben, maar slechts één installatie van akaunting? Kunnen we met meerdere domeinen dezelfde installatie in? Heeft ieder domein dan een andere landingspagina met een eigen logo? Is dit (alleen) mogelijk met de White Label?

Sofia James   ( User )

Commented 3 months ago

In Akaunting kunt u één installatie gebruiken voor meerdere bedrijven en domeinen. Het is echter mogelijk dat de standaardinstallatie geen aparte landingspagina's met individuele logo's voor elk domein biedt. Voor dergelijke aanpassingen gebruikt u meestal de White Label-functie.

Hier volgt een kort overzicht:

Meerdere bedrijven en domeinen:
Akaunting ondersteunt meerdere bedrijven binnen één installatie. Elk bedrijf kan zijn eigen set transacties, accounts en instellingen hebben.

Verschillende landingspagina's en logo's:
De mogelijkheid om verschillende landingspagina's te hebben met individuele logo's voor elk domein is een functie die vaak wordt geassocieerd met de White Label add-on. White Label stelt je in staat om de branding voor elk bedrijf aan te passen, wat zorgt voor een unieke look en feel.

White Label gebruiken:
White Label is ontworpen voor bedrijven die Akaunting willen presenteren als hun eigen boekhoudoplossing. Met White Label kunt u het uiterlijk van de software aanpassen, inclusief logo's, kleuren en domeinspecifieke branding.
Samenvattend, hoewel u met Akaunting meerdere bedrijven en domeinen kunt beheren binnen een enkele installatie, wordt voor aparte landingspagina's met individuele logo's voor elk domein de White Label-functie aanbevolen. als u daarnaast nog meer hulp wilt, kunt u gerust de website [url=https://chatgptdutch.org/]Chatgpt Nederlands[/url] bezoeken. Ik weet zeker dat je antwoord krijgt op alle vragen.

Please login or register to leave a response.

Showing 1 to 2 of 2 discussions