Forum

Ask, reply and learn. Join the community of Akaunting.

New Discussion

Add brand new currency along with symbol in Settings

Yuvraj Kumar   ( User )

Commented 3 years ago

Hi,

I wanted to Add brand new currency along with symbol in the Settings section. The system is only letting me to add the preset currencies whereas I wanted to add something like bitcoin and similar.

How can we do that? Any help would be greatly appreciated.

Thanks!

Denis Dulici   ( Admin )

Commented 3 years ago

Hello,

For the stability of the system, custom currencies are not allowed. However, you can use the following app for crypto currencies:

https://akaunting.com/apps/crypto-currency

Regards

Ghazi Shah   ( User )

Commented 2 years ago

Hi Denis,
I added a new Customer and set his currency as the British Pound.
But when I go on to add a Revenue from the client, the amount field shows it as $.
How can it be set up as £ instead of $?

Thanks.

Alonsodee   ( User )

Commented 1 year ago

Bir keresinde çeşitli ödeme sistemleri aracılığıyla kripto para satın almayı ve hareketlerini takip etmeyi denedim, ancak başarılı olamadım. Ve yeni listelenmiş bir kripto para projesini satın almak istediğim için üzgünüm. Ancak borsalardaki yeni kripto listelemelerinin, gelecek vaat eden ancak küçük projeler için oldukça karmaşık ve zor bir süreç olduğunu çok az kişi biliyor. Aslında, onlar için kripto listeleme, yatırım çekmenin bir yolu olabilir. Yatırımcılar olarak bizler için de bu tür listelemeler gelecek vaat eden projelere yatırım yapmanın bir yolu olabilir. Bu nedenle https://p2pb2b.com/listing/ adresine dikkat etmenizi tavsiye ederim, bu sayede yeni kripto projeleri yeni yatırımcıları çekebilir, proje hakkında farkındalık yaratabilir ve herhangi bir borsa platformunda daha fazla yatırımcı bulabilir. Ve bizim için bu, gelecek vaat eden yeni projeler hakkında bilgi edinmenin bir yoludur.

Alonsodee   ( User )

Commented 1 year ago

Bir keresinde çeşitli ödeme sistemleri aracılığıyla kripto para satın almayı ve hareketlerini takip etmeyi denedim, ancak başarılı olamadım. Ve yeni listelenmiş bir kripto para projesini satın almak istediğim için üzgünüm. Ancak borsalardaki yeni kripto listelemelerinin, gelecek vaat eden ancak küçük projeler için oldukça karmaşık ve zor bir süreç olduğunu çok az kişi biliyor. Aslında, onlar için kripto listeleme, yatırım çekmenin bir yolu olabilir. Yatırımcılar olarak bizler için de bu tür listelemeler gelecek vaat eden projelere yatırım yapmanın bir yolu olabilir. Bu nedenle [https://p2pb2b.com/tr/listing/](https://p2pb2b.com/tr/listing/) adresine dikkat etmenizi tavsiye ederim, bu sayede yeni kripto projeleri yeni yatırımcıları çekebilir, proje hakkında farkındalık yaratabilir ve herhangi bir borsa platformunda daha fazla yatırımcı bulabilir. Ve bizim için bu, gelecek vaat eden yeni projeler hakkında bilgi edinmenin bir yoludur.

Please login or register to leave a response.

Showing 1 to 5 of 5 discussions