Forum

Ask, reply and learn. Join the community of Akaunting.

New Discussion

HTTP ERROR 500 when trying to print an invoice

Emilio Colombo   ( User )

Commented 4 years ago

Hi!


When I click the print button in the invoice screen, it opens a new tab with HTTP ERROR 500.


I don't know where to see the logs, and the debug mode doesn't showup when this error is thrown.


Any ideas?

Ahmet Kurucan   ( User )

Commented 4 years ago

You may try to enable debugging https://akaunting.com/docs/developer-manual/debug

Emilio Colombo   ( User )

Commented 4 years ago

First, I wasn't able to change the debugging mode because I was using the online system.


Then, I downloaded and installed the system in my own server, I enabled the debugging mode, but it's useless in this case becase it seems it's a high level error so it never shows the debugger tools when the error message is shown.

Emilio Colombo   ( User )

Commented 4 years ago

You can see a recording of the error here:


https://imgur.com/Z8iTBiP


(or https://i.imgur.com/Z8iTBiP.gifv)


 


Nobody gets the same error with invoices?

Denis Duliçi   ( Admin )

Commented 4 years ago

Emilio, the problem is with your company logo, it's too big to get embedded into a PDF file (5300x5300 px). Please, upload a smaller logo.

Emilio Colombo   ( User )

Commented 4 years ago

That solves the problem!


I though the image was resized when uploaded, but makes sense to keep the original.


 


Thank you very much!!!

Please login or register to leave a response.

Showing 1 to 6 of 6 discussions