Forum

Ask, reply and learn. Join the community of Akaunting.

New Discussion

Bir sonraki sürümde eklenebilecekler hakkında fikir

Soner Burgucu   ( User )

Commented 5 years ago

Merhaba,


 


Öncelikle bu kadar güzel bir açık kaynak kodlu ve üretsiz bir yazılımı bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.


 


Bir işletme sahibi olarak ve akaunting kullanıcı olarak bazı konularda geliştirmeler yapılabileceğini düşünüyorum. Yazılımı daha yeni kullanmaya başladım eğer yazılımda olupta göremediğim veya çözemediğim yerler varsa buraya yazabilirseniz sevinirim.


 


1-) tevkifatlı faturalar hakkında en son forumda 4 ay önce cevaplanmış bir konu vardı sanırım yeni sürümlerde hala eklenmemiş durumda.


2-) Gider olarak bir fatura girildiğinde ve kaydedildiğinde fatura ekranında ödeme ekle dediğimiz zaman ödemeyi ekliyorum ama bu eklediğimiz ödemeyi giderlerde ödemelerde göremiyorum.


3-) Sene sonu hesap kapatma veya yeni seneye devir ile ilgili birşeyler eklenebilirse daha iyi olabileceğini düşünüyorum.


4-) Kontrol panelini kişinin kendi isteğine göre düzenleyebilmesi bana göre daha iyi olur.


5-) Hem müşterimiz hem de tedarikçimiz olan firmalar var bunlara da tek çatı altında gelir ve gider ekleyebilirsek firma bazında gelir gider takibinin daha iyi yapılabileceğini düşünüyorum.


6-) Müşterilerle mutabakat yapmak için müşteriyi seçtikten sonra faturalar kısmında pdf'e dönüştürme seçeneği olursa müşterilerle mutabakat yapmak daha kolay olur.


Yukarıda bahsettiklerim benim işletmem açısından eksikliğini gördüklerim. Benim açımdan bu eksiklere rağmen yazılım çok kullanışlı.


 


 

Please login or register to leave a response.

Showing 1 to 1 of 1 discussions