Forum

Update broken entire system

Posted in CategoryInstallation & Update
  • Olly    ( User ) 1 week ago
    Please, submit only real issues. Use the forum for support, feature requests, proposals, new versions, help etc. https://akaunting.com/forum

    Steps to reproduce the issue

    Updating from 1.7 to 2.0.3

    Expected result

    Update works

    Actual result

    System is entirely broken

    Error is produced in log: [20-Mar-2020 21:47:28 UTC] PHP Fatal error: Uncaught Symfony\Component\Routing\Exception\RouteNotFoundException: Route [] not defined. in /home/.../vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Routing/UrlGenerator.php:420
    Stack trace:
    #0 /home//...//vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Foundation/helpers.php(776): Illuminate\Routing\UrlGenerator->route(NULL, Array, true)
    #1 /home//...//storage/framework/views/003b2ed383d34cd8465829be04a5806a4301dcd6.php(11): route(NULL)
    #2 /home/.../vendor/laravel/framework/src/Illuminate/View/Engines/PhpEngine.php(43): include('/home//.../..')
    #3 /home//...//vendor/laravel/framework/src/Illuminate/View/Engines/CompilerEngine.php(59): Illuminate\View\Engines\PhpEngine->evaluatePath('/home/...//...', Array)
    #4 /home//.../vendor/laravel/framework/src/Illuminate/View/View.php(143): Illuminate\View\Engines\CompilerEngine->get('/home//...//...', Array)
    #5 /home//...//pay in /home//.../m/vendor/laravel/framework/src/Illuminate/Routing/UrlGenerator.php on line 420

    System information (Akaunting, PHP versions)

    2.0.3 - 7.3

    Additional comments

    I have tried both re installing and re connecting database and the steps here https://akaunting.com/forum/discussion/installation-update/update-203-not-working-on-my-server of which do not work.
  • Steven Craig    ( User ) 1 day ago
    I have the same issue

Please login or register to leave a response.