Forum

Ask, reply and learn. Join the community of Akaunting.

New Discussion

FATURA TARİH SIRALAMASI VE İNDİRİM HATASI

Buse Akman   ( User )

Commented 1 year ago

2 HUSUS VAR: 1. Son kesilen faturalar yerine liste başında bir ay önce kesilmiş olan faturalar görüntülenmekte. 2. belli bir tutar üzerindeki alışverişlerde kargo ya da bir ürün ücretsiz hale gelir. Tek ürüne indirim yapılmasına olanak sağlayacak bir sekme de eklenmeli. Faturada indirim yapmak istediğimiz tutarı girdiğimizde tüm ürünlerden kısmi indirimler oluyor gibi görünüyor. Bu sebeple öbür ürünlerin fiyatında eksiklik görünmemesi için bu programı belli faturalarda kullanamıyoruz.

Evrim   ( User )

Commented 1 year ago

1- güncel versiyonu kullanıyorsanız vade tarihinin üstüne basarak sıralamayı değiştirebilirsiniz.
2- tek ürüne indirim yapılmasına olanak sağlayacak bir sistem güncel sürümde mevcut. Ayarlar -> Yerelleştirme menüsünden en alttaki İndirim Konumunu Satırda / Satırda ve Toplamda şeklinde değiştirin. Fatura eklerken, ürün satırlarında Vergi Oranı Ekle bağlantısının olduğu yerde İndirim Ekle çıkar, bu sayede satıra indirim uygulayabilirisiniz. Örnek: https://imgur.com/a/EzChIwe

Buse Akman   ( User )

Commented 1 year ago

Değerli Evrim Hanım, cevabınız için çok teşekkür ederim. Sizin bilgi birikiminize bir konuda daha ihtiyacım var. faturalar gönderildi işaretlenemiyor. o sekme çalışmıyor. bu hatanın nasıl düzeltileceği hakkında fikriniz var mıdır?

Please login or register to leave a response.

Showing 1 to 3 of 3 discussions