Forum

Ask, reply and learn. Join the community of Akaunting.

New Discussion

Kalem bazlı indirim tutarı !?

Rahmi Mert   ( User )

Commented 5 years ago

 Merhaba,


E fatura sistemi gibi veya diğer bazı muhasebe sistemlerinde olduğu gibi indirim tutarı fatura toplamına değilde fatura da bulunan her kalem için ayrıca uygulansa çok daha güzel olur diye düşünmekteyim, hem e devlet entegrasyonuda çok daha güzel olur. çünkü feturada alınan veya satılan her bir kalemin indirim tutarı farklı olabiliyor. bunun için ayrıca bir fatura oluşturmamız gerekebiliyor buda kafa karışıklığına neden oluyor.


 


Geri dönüşlerinizi rica ederim. Teşekkürler.

Kemal Koyuncu   ( User )

Commented 5 years ago

Aynen doğrusu zaten böyle aslında bana gelen birçok fatura o şekilde ve bu yüzden bu programı kullanamıyorum.

Fatura içeriğin de her kalem için ayrı iskonto değeri girilmeli ve bu iskonto değerleri de birden fazla eklenebilmeli.Çünkü gelen bir çok fatura da çoklu iskonto oluyor 6 adet iskonto yapmış mesela tedarikçi.

Gelen fatura da girişini yaparken Telefon aldık diyelim ve bu telefonun yanın da iskonto 4 ayrı sefer girilmiş %2 yapılmış yanına %8 yapılmış sonra %9 ve %20 yapılmış bir faturayı bu hali ile girişini yapamıyoruz çünkü Akaunting de sadece 1 adet iskonto ekleyebiliyoruz halbu ki 6+ çoklu iskonto değeri ile gelen faturalar var bunların tutarları Akaunting ile tek sefer de yapıldığın da rakam yanlış çıkıyor ve Fatura uyuşmuyor.

Düzeltme imkanı bulursanız minnettar oluruz.Teşekkürler

Ahmet Kurucan   ( User )

Commented 5 years ago

Olsa güzel olurdu ama şu anda mümkün değil.

Rahmi Mert   ( User )

Commented 5 years ago

Değerli akaunting ekibi, bunu yapmanız veya en azından bu konuyu cevaplamanız çok mu zor ?


e faturaya geçişte çok gerekli bu zaten standart özellikler arasında yer almalı, sırf bu yüzden akauntingi kullanamıyoruz bir firmamızda, gereğini rica ederiz.

Kemal Koyuncu   ( User )

Commented 4 years ago

Bir gelişme yok mu halen yapımcı arkadaşlar eğer ilgilenirse çok seviniriz.Çok önemli bir husus bu ve tüm programlar da olan bir detay.Oldukça fazla insan bu sebeble kullanamıyor programı.İyi çalışmalar.

Please login or register to leave a response.

Showing 1 to 5 of 5 discussions