Forum

Ask, reply and learn. Join the community of Akaunting.

New Discussion

Öneri

Rahmi Mert   ( User )

Commented 5 years ago

Gerçekten kullandıkça çok memnun kaldığımız bir yazılım içimden bende bir yazılımcı olsaydım geliştirmek için çaba sarfederdim diye düşündüğüm bile oldu, özellikle açık kaynak olarak sunduğunuz için teşekkür ederim.


     Ancak; bazı eksikleri ve aslında çok önemli ayrıca sonraki relase listesine eklenmesi gereken özellikler de var kabul ederseniz, Fatura dışı giderler, Çekler, Senetler, Banka kredileri gibi bağımsız kategorilerden hesaplama, hatırlatma ve istatikler oluşturma ve görme gibi. Bunu şu an için tedarikçi özelliğinde yapmaya çalışsakta başarılı olduğunu söyleyemem. 

Batuhan Baş   ( User )

Commented 5 years ago

Selamlar,


Güzel düşünceleriniz için öncelikle çok teşekkür ederiz. Bahsettiğiniz özelliklere gelecek olursak şüphesiz kayde değerler lakin her yeni versiyon için kullanıcılarımızın yani sizlerin en çok talep ettiği özellikler üzerine yoğunlaşıp yeni versiyon yayınlıyoruz. Bahsettiğiniz özelliker için notlar alındı lakin hangi süre zarfında gerçekleşir şuan için belirsiz.


İyi günler.

Selcuk Aydin   ( User )

Commented 5 years ago

Müşteri katagorileri olabilir,


Personel ve Departmanlar, alt departmanlar


Proje ve Görev Yönetimi


Ayrıca Geliştiriciler için açık crud modulü olsa çok güzel olurdu.


Biliyorum baya karmaşık bir yapı tarif ettim. ERP CRM HRM karşımı bir şey oluyor.


İncelediğim çoğu sistem esnek değil. programlamam fazla yok. ama laravel üzerine bu aralar kafayı yemiş durumdayım. derli toplu bi beyin yapısına sahip değilim. her ağaçtan birer meyve koparanlardanım. teşekkür ederim, başarılar diliyorum bütün ekibinize.

Please login or register to leave a response.

Showing 1 to 3 of 3 discussions