Forum

Ask, reply and learn. Join the community of Akaunting.

New Discussion

Paraşüt uygulaması

Ali Uysal   ( User )

Commented 4 years ago

Paraşüt'de hem Tedarikçi hemde Müşteri olan carilerin entegrasyon aşamasında ilk hangi tip ile çekildiyse sonrasında diğer tipde bir carisi bile olsa çekilmiyor.

Yani bir firmanın hem gelir hemde gider faturası varsa paraşüt de biz müşteri olarak çektiysek o cariyi akauntinge tekrar tedarikçi olarak çekmediği ve faturaları entegre aşamasında bu tedarikçiyi bulamadığı ve hata verdiği kaynaklıdır. Hata aşağıdadır.

{"errors":[{"title":"Record was not found","detail":"Contact-119587"}]} - Not Found
/home/muhaseb/public_html/modules/Parasut/vendor/yedincisenol/parasut/src/Client.php#284

Cüneyt Şentürk   ( Admin )

Commented 3 years ago

Merhaba Ali Bey,

Paraşüt uygulamasının yeni versiyonu yayınlandı, Güncellemeyi yapıp test edebilirsiniz.

İyi Günler.

Ali Uysal   ( User )

Commented 3 years ago

Cüneyt Bey; Merhaba
Çok teşekkürler, satış faturalarında hiç bir sorun göremedim fakat gider faturalarında sorunsuz olarak aktarımı bitirmesine rağmen kayıtlar görünmüyor.

Yani şöyle; aktarıma başladığında 402 Fatura aktarılacak diyor ki paraşüt de o kadar gider faturam mevcut. Hepsinin tek tek üzerinden geçiyor aktarıyor gibi görüyorum, debug mod true herhangi bir hataya da düşmüyor, fakat bittikten sonra baktığımda Gider Faturalarında toplam 58 fatura görünüyor sadece, fakat ödemeler de aktarımı yapılmamış faturaların ödemesini görüyorum normal fatura bağımsız ödeme gibi işlem yapmış.

Ayrıca bazı faturaları Taslak olarak kaydediyor, bu faturalar paraşüt de gönderilmiş e-fatura statüsünde, aynı statüde bir faturayı gönderildi işaretlemişken bir farklı olmayan başka bir faturayı Taslak olarak kaydediyor, bunların ikisi de paraşüt'de Gönderildi işaretlenmiş e-fatura.

Ali Uysal   ( User )

Commented 3 years ago

Bu arada bir kaç kez Fiş/Faturaları Getir diyerek tekrar tekrar entegrasyonu çalıştırdığımda 2-3 fatura daha çekerek toplam 58 faturadan 70 faturaya kadar çıkardı entegre olanları. Her çalıştırmam da bir kaç fatura daha çekiyor, garip bir durum var.

Ali Uysal   ( User )

Commented 3 years ago

Ayrıca yukarıdaki sorunlara ek olarak gider faturalarını çektikten sonra fatura detayına girdiğimizde aşağıda ki hatayı vermektedir.

Method Illuminate\View\View::__toString() must not throw an exception, caught ErrorException: Undefined variable: action (View: /home/muhaseb/public_html/modules/CustomFields/Resources/views/bills/item_th.blade.php)

Please login or register to leave a response.

Showing 1 to 5 of 5 discussions