Forum

Ask, reply and learn. Join the community of Akaunting.

New Discussion

Yetkilendirme ve Alan Adı kullanımı

Lodos Yazilim   ( User )

Commented 5 years ago

merhabalar,

sisteminizi yeni gördüm kullanmaya kendi hostingimde başladım, kaynak kodlardan da baktım ama şirket oluşturuken zorunlu olan "alan adı -domain" ne işe yarıyor göremedim, sadece App/Filters/Common/Companies classında aramak için kullanmış. neden böyle birşeye gerek duyuldu yada ileride gelecek güncelleme ile mi birşeyler eklenecek?


 


ikinci bir sorum ise, kullanıcılara sadece Admin ve Manager yetkisi verilmesi, yeni bir kullanıcı açtığımda bu iki yetkilendirmeden başka bir yetkilendirme malesef veremiyorum. bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Batuhan Baş   ( User )

Commented 5 years ago

Selamlar,


Merak etmeyin bunun özel bir sebebi yok sadece bu şekide tasarladık ileride değişir mi değişmez mi orası şuan için belli değil onun haricinde ikinci sorunuz için admin ve manager dışında yeni bir görev oluşturup ona istediğiniz gibi isim verip aynı zamanda o göreve istediğiniz izinleri verebilirsiniz ve oluşturduğunuz herhangi bir kullanıcıya istediğiniz görevi atayabilirsiniz. Son olarak bu sayfanın size yardımcı olacağını düşünüyorum https://akaunting.com/docs/developer-manual/permissions.


İyi günler

Kadri Sünnetçi   ( User )

Commented 5 years ago

 Batuhan Bey merhaba, panelde müşavirim için görev oluşturdum ancak ona kullanıcı yetkisi veremiyorum. Sistemimde 3 tane görev olmasına rağmen yeni kullanıcı oluştururken sadece manager yetkisi yer almaktadır. Sorunu nasıl çözümleyebiliriz?

Batuhan Baş   ( User )

Commented 5 years ago

Selamlar,


Bu sorunu bildirdiğiniz için çok teşekkürler bunun notunu aldım.


İyi günler.

Osmanoğlu İş Merkezi   ( User )

Commented 4 years ago

Merhaba. Kadri bey ileaynı sorunu yaşamaktayım. Bir gelişme var mıdır?

Please login or register to leave a response.

Showing 1 to 5 of 5 discussions